sfeerfoto fietsen in Tsjechie

Voor meer informatie bel direct:
+31 6 22 413 706 of email: neeteson@neetesonvakantiehuizen.nl

Wielrennen, fietsen en MTB-en in Tsjechië

Het Reuzengebergte met Rokytnice nad Jizerou en omgeving is een populaire bestemming voor fietsers. Het gebied is geschikt voor alle niveaus, waar ook professionele fietsers trainen. In het huis zijn diverse routekaarten aanwezig die professioneel met GPS zijn samengesteld en door profs eerder zijn gereden. Alle kaarten zijn voorzien van hoogteprofielen. Er zijn 9 routekaarten beschikbaar, variërend van 50 – 150 km. Op deze website zijn de routekaarten bijgesloten met diverse foto’s.
Voor MTB-ers (mountainbikers) zijn aparte routes beschikbaar. Download hier de routes (bestandsgrootte 6MB, duurt enkele seconden).
U bent hiermee verzekerd van een goede kwaliteit en diversiteit aan routes op alle niveaus. Uw fietsen kunnen droog en veilig in de schuren worden gestald. De wegen zijn zeer goed te noemen en automobilisten zijn al jaren gewend aan grote aantallen fietsers op de weg. Voor meer informatie over routes en de ervaringen met fietsen kunt u met ons contact opnemen. Bekijk hieronder in de fotoshow een aantal voorbeelden van de routes. Tevens informatie over fietsverhuur in Rockytnice

Het Haus ‘Severka’ biedt sporters ter ontspanning van de spieren uitgebreide wellness mogelijkheden zoals in Severka Carpe de 7-persoons sauna, (fins en infrarood), de grote 7-persoons jacuzzi en enkele fitnessapparaten en in Severka Diem de 1-persoonssauna / combi stoomdouche, waardoor u optimaal kunt ontspannen na het sporten. Een groot voordeel is dat u na de fietstocht en na een opfrisser in uw eigen wellness-area, zowel in de ruime keukens zelf kunt koken, maar ook in eén van de vele restaurants in Rokytnice voor weinig geld goed kunt eten. Ook kunt u ontbijten voor slechts € 2,- in het direct naast Severka gelegen Sporthotel Bohemia.

Deze en nog veel meer informatie is aanwezig in een dikke ordner in het huis Severka. Hier wordt zeer uitgebreide informatie aangeboden over de omliggende bezienswaardige dorpen en steden, over wandelroutes, fietsroutes en overige informatie. Tevens diverse kaarten die u dan niet hoeft aan te schaffen, er op vertrouwend dat deze na gebruik sportief in de ordner worden teruggestopt!

Kaartmateriaal fietsroutes Tsjechië

U kunt natuurlijk ook met de cycloserver.cz uw eigen route samenstellen. Nadere informatie is ook bij de eigenaar / verhuurder mondeling in te zien.
Bel Peter Neeteson op 0(0 31) 6 22 41 37 06 of maak een afspraak in Zeist.

Fotoshow fietsen in Tsjechië

© NeetesonVakantiehuizen.nl 2010-2024. Op het gebruik van deze website is een disclaimer van toepassing.